Home > Inwoners > Belastingen > Vermindering WOZ waarde bij aardbevingsschade

Vermindering WOZ waarde bij aardbevingsschade

Bent u eigenaar van een pand binnen de gemeente Eemsmond? En heeft u eind 2017 een brief van ons gekregen over het melden van aardbevingsschade? Dan kunt u via deze pagina uw melding doen om in aanmerking te kunnen komen voor inhouding van het schadebedrag op de WOZ-waarde.

Aardbevingsschade melden →

Zo gaat u te werk

  • Zonder schadebedrag kunnen wij uw melding helaas niet behandelen. Meldt de schade daarom pas als u het rapport van het Centrum Veilig Wonen heeft met het definitieve schadebedrag.
  • Heeft u uw schade ook nog niet bij het Centrum Veilig Wonen gemeld? Dan kunt u dat alsnog doen via https://www.mijncvw.nl
  • Vervolgens kunt u de schade bij ons melden door het schaderapport te uploaden. De inlogcode in de brief blijft het hele jaar geldig, maar kan maar één keer gebruikt worden.
  • U komt in aanmerking voor vermindering van de WOZ-waarde als de aardbevingsschade op 1 januari 2018 nog niet hersteld is.

Hulp bij het melden

Mocht u niet in staat zijn om de schade online te melden dan kunt u contact opnemen met het team belastingen via 0595 437 555. De medewerkers helpen u graag verder.