Home > Inwoners > Nieuws > Willem-Alexander en Máxima vieren Koningsdag in Groningen

Willem-Alexander en Máxima vieren Koningsdag in Groningen (05-04-2018)

Dit item is verlopen op 28-04-2018.

Op vrijdag 27 april viert koning Willem-Alexander met zijn familie Koningsdag in de stad Groningen. Gemeente, provincie en Oranjevereniging hopen een groots feest te organiseren voor iedereen in Groningen. Samen met allerlei andere organisaties én de inwoners van Groningen willen wij heel Nederland laten zien dat we trots zijn op onze prachtige stad en regio. Informatie over het programma, de bereikbaarheid en meer is te vinden op www.koningsdag.groningen.nl.

#MIJNGRONINGEN Doe je mee?

Een vraag aan alle Groningers: wat is het precies dat Groningen zo prachtig of bijzonder maakt? We zijn benieuwd hoe jij daar tegenaan kijkt. Wat wil jij laten zien van Groningen? Welke Groninger wil jij in het zonnetje zetten? Doe mee en post een foto of filmpje van jóuw Groningen op Instagram of Youtube, of post het op de Facebookpagina Koningsdag2018Groningen en gebruik hierbij de hashtag #mijngroningen. Inspiratie nodig? Een aantal bekende Groningers gingen je al voor. Of ben je niet zo van de social media maar wel nieuwsgierig naar de inzendingen? Bekijk de filmpjes op www.koningsdag.groningen.nl. Laat jouw Groningen zien voor Koningsdag! De winnaar van het beste filmpje en de winnaar van de beste foto krijgen een ballonvaart voor twee cadeau.