Home > Inwoners > Nieuws > Verbeterde informatie rondom versterken in Eemsmond

Verbeterde informatie rondom versterken in Eemsmond (26-10-2017)

Beste inwoner van Eemsmond, eerder dit jaar hebben we van inwoners vernomen, dat u graag beter geïnformeerd wordt over wat er gebeurt rondom het versterken van huizen en andere gebouwen binnen onze gemeente. Dat hebben we ons aangetrokken. Vanaf vandaag gaan we u regelmatig informeren over wat er zoal gebeurt op dit vlak, binnen onze gemeente. Dat doen we onder andere door informatie op te halen bij de verantwoordelijke organisaties (zoals NCG en CVW). Maar ook willen we u laten weten wat we als gemeente nu eigenlijk voor u doen, want achter de schermen doen we van alles om u verder te helpen in dit taaie proces. Dan is het wel zo eerlijk als we u daarin laten meekijken.

Wat is er verbeterd?

Eemsmond verbindt verschijnt voortaan iedere laatste week van de maand in de Ommelander Courant. En vaker wanneer er dringend nieuws te melden is. Binnenkort verschijnt Eemsmond verbindt ook als digitale nieuwsbrief. Meld u alvast aan via www.eemsmond.nl/versterken

Daarnaast hebben we onze website aangepast. Dat betekent niet dat we alle denkbare informatie op onze site aanbieden, maar wel dat we actuele zaken binnen de gemeente belichten en waar mogelijk verwijzen we u door naar organisaties die u verder kunnen helpen. De website is nog niet compleet. Dus heeft u suggesties voor verdere verbetering? Laat ons weten waar u behoefte aan heeft. Stuur een mailtje naar versterken@eemsmond.nl

Zoals u kunt lezen, proberen we u zo goed mogelijk op de hoogte te houden en ook op niet gestelde vragen een antwoord te geven.

Met vriendelijke groet,

Marijke van Beek