Home > Inwoners > Nieuws > Start telefonisch onderzoek afval scheiden

Start telefonisch onderzoek afval scheiden(14-03-2017)

De gemeente Eemsmond en De Marne starten vanaf 13 maart met een onderzoek naar het scheiden van afval. Met dit onderzoek willen de gemeenten inzicht krijgen in hoe inwoners van de gemeente hun afval scheiden en wat de behoeften en wensen zijn op het gebied van afval scheiden.

Vanaf maandag 13 maart tot vrijdag 31 maart benadert Aha! marktonderzoekbureau uit Groningen steekproefsgewijs inwoners van 18 jaar en ouder telefonisch. De enquête neemt ongeveer tien minuten in beslag.

Anoniem en vrijwillig

Deelname aan het onderzoek is vrijwillig. Alle informatie wordt anoniem verwerkt en kan niet worden herleid naar individuele personen.

Uitkomsten

Begin mei worden de resultaten van het onderzoek met alle inwoners gedeeld via lokale media en de gemeentelijke websites.