Home > Inwoners > Nieuws > Nieuw: de Aanbestedingskalender

Nieuw: de Aanbestedingskalender (05-04-2018)

Dit item is verlopen op 03-07-2018.

De BMWE-gemeenten en Werkplein Ability publiceren voortaan op haar  websites  eens per kwartaal een Aanbestedingskalender. Met de publicatie van een aanbestedingskalender geven de gemeenten inzicht in de op het moment van publicatie verwachte aanbestedingen voor de komende periode (2018-2021). Op die manier kunnen ondernemers daar tijdig kennis van nemen. De gepubliceerde Aanbestedingskalender dient als een prognose. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Publicatie van Nationale en Europese aanbestedingsprocedures vindt plaats via Tenderned.

De actuele aanbestedingskalender (PDF)

TenderNed

Inhoudelijke informatie over Europese en Nationale aanbestedingen publiceren de gemeenten op  TenderNed. TenderNed is een online marktplein waar aanbestedende diensten en ondernemingen elkaar vinden. Ondernemers kunnen een gratis account aanmaken op TenderNed. Daarbij bestaat dan de mogelijkheid om automatische meldingen in te stellen voor nieuw aangekondigde en nieuw gepubliceerde aanbestedingen.www.tenderned.nl