Home > Inwoners > Nieuws > Meld u aan voor de Open Monumentendagen

Meld u aan voor de Open Monumentendagen (17-05-2018)

Heeft u een monumentaal pand of object en wilt u dat anderen hier ook van kunnen genieten? Meld u dan snel aan voor de Open Monumentendagen. Want tijdens deze dagen laat ook de gemeente Eemsmond graag zien welk cultureel erfgoed er te vinden is binnen de gemeentegrenzen.

De Open Monumentendagen vinden plaats op zaterdag 8 en zondag 9 september en voor geïnteresseerden is het mogelijk om tussen 10.00 en 17.00 de monumenten te bezoeken. Ook dit jaar zal er weer een boekje worden gemaakt wat verspreid wordt in de regio met een overzicht van alle deelnemende monumenten. Wilt u meedoen met de Open Monumentendagen en wilt u opgenomen worden in het boekje? Dan kunt u een korte omschrijving van uw pand (50 á 60 woorden) en een foto sturen naar algemeen@eemsmond.nl. Let op! Opgave sluit zaterdag 2 juni aanstaande. Heeft u al eerder meegedaan? Dan volstaat een actualisering van de al eerder aangeleverde tekst.