Home > Inwoners > Nieuws > Heeft u een vragenlijst in de bus gekregen? Vul ‘m in! Het is belangrijk dat we zoveel mogelijk te weten komen over de invloeden van de aardbevingen op uw woonplezier

Heeft u een vragenlijst in de bus gekregen? Vul ‘m in! Het is belangrijk dat we zoveel mogelijk te weten komen over de invloeden van de aardbevingen op uw woonplezier (31-08-2017)

Dit item is verlopen op 14-09-2017.

De gemeente Eemsmond heeft, samen met de 10 andere aardbevingsgemeenten, de provincie Groningen, de woningcorporaties en de Nationaal Coördinator Groningen, opdracht gegeven voor een groot leefbaarheidsonderzoek in Noord- en Midden-Groningen. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau KAW in Groningen.

Deze week valt bij de helft van alle inwoners in Noord- en Midden-Groningen een vragenlijst in de brievenbus. De gemeente Eemsmond roept u op mee te werken aan dit onderzoek. Want hoe meer we weten over hoe u de leefbaarheid ervaart, over woonwensen, woonlasten en kwetsbare buurten, hoe beter wij daarop in kunnen spelen.

Groepsgesprekken

U kunt de vragenlijst schriftelijk invullen of via internet. In het najaar worden er in de verschillende gemeenten groepsgesprekken georganiseerd om meer te weten te komen over de persoonlijke ervaringen van de inwoners. In de vragenlijst kunt u aangeven of u hiervoor benaderd wilt worden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit onderzoek, dan kunt u een mail sturen aan: onderzoek@kaw.nl