Home > Inwoners > Nieuws > Geef iemand op voor de vrijwilligersprijs 2017

Geef iemand op voor de vrijwilligersprijs 2017 (14-09-2017)

Dit item is verlopen op 23-10-2017.

De gemeentelijke vrijwilligersprijs wordt uitgereikt en de gemeente Eemsmond is op zoek naar dé vrijwilliger(s) van het jaar! Tijdens de vrijwilligersavond worden er 2 prijzen uitgereikt; 1 individuele en 1 groepsprijs. Weet u een geschikte kandidaat of kandidaten? Geef dit dan door via onderstaand formulier; dit kan tot uiterlijk zondag 22 oktober 2017. De winnaars zullen bekend gemaakt worden tijdens de vrijwilligersavond op donderdag 7 december 2017.

Spelregels

• Ze zijn woonachtig of gevestigd in de gemeente Eemsmond.
  • Het vrijwilligerswerk vind plaats in de gemeente Eemsmond.
  • Het vrijwilligerswerk is onbetaald (hooguit een onkostenvergoeding).
  • Het vrijwilligerswerk moet voor minimaal 5 inwoners meerwaarde hebben.

Aanmelden

U kunt uw nominatie uiterlijk 22 oktober doorgeven door het aanmeldformulier (digitaal) in te vullen en te mailen naar k.vanzanten@eemsmond.nl. U krijgt een ontvangstbevestiging van de aanmelding. Wilt u meer informatie of liever iemand telefonisch aanmelden neem dan contact op met de gemeente Eemsmond via 0595 - 43 75 55

Prijsuitreiking

Als u iemand aangemeld heeft ontvangt u een ontvangstbevestiging. Een selectiecommissie kiest 3 individuen en 3 groepen die voor de prijs in aanmerking komen. Zij zullen een persoonlijke uitnodiging ontvangen om aanwezig te zijn bij de vrijwilligersavond. En tijdens deze avond kunt u stemmen op uw favoriete vrijwilliger(s)! Het is dus belangrijk u hierbij aanwezig bent.

Aanmeldformulier