Home > Inwoners > Nieuws > Bestel nu uw zwembadabonnement of 10-badenkaart met korting!

Bestel nu uw zwembadabonnement of 10-badenkaart met korting!(09-02-2017)

Vanaf 29 april tot en met 9 september gaan de twee verwarmde openlucht zwembaden in onze gemeente - De Dinge en De Breede - weer open. Wilt u daar lekker van genieten? Bestel dan nu uw zwembadabonnement! Dit abonnement geeft u toegang tot beide zwembaden.

Tot en met 12 maart bestellen

U kunt tot en met 12 maart uw zwembadabonnementen bestellen, voor de voorverkoop prijzen. U moet hiervoor een formulier met pasfoto inleveren. U kunt het formulier ophalen bij het gemeentehuis in Uithuizen of downloaden van www.zwembadeneemsmond.nl.

Tarieven 2017

Soort kaart Voor wie Prijs
Voorverkoop
in €
Prijs na
opening
in €
Pers. Abonn. Tot 18 jaar 48,50 68,50
Pers. Abonn. 18 jaar en ouder 59,00 79,00
10 Badenkaart Vanaf 4 jaar (niet persoonsgebonden)
Dit jaar extra voordelig in de voorverkoop
38,50 43,50
Leskaart Vanaf 2017 zwemles vanaf 5 jaar!
Gehele seizoen alleen in combinatie met abonnement.
95,00 95,00

Minima regeling

Vergoeding aanvragen kan uitsluitend bij Werkplein Ability: www.werkpleinability.nl.
Van 9.00 tot 12.00 uur kunt u bellen, 0595-750300, of langskomen op Ubo J. Mans holtplein 2 in Winsum. Vraag dit in week 8 aan als u in aanmerking wilt komen voor de voorverkooptarieven.

Stichting Leergeld

Voor een aanvraag voor de vergoeding van een zwemabonnement of leskaart voor uw kind kunt u terecht bij: Stichting Leergeld Het Hoogeland op: www.leergeldhoogeland.nl. Vraag dit z.s.m. aan als u in aanmerking wilt komen voor de voorverkooptarieven.

Meer informatie

Meer informatie - en het volledige overzicht van alle soorten abonnementen - vindt u op www.zwembadeneemsmond.nl of u kunt u de informatiefolder afhalen bij het gemeentehuis.