Home > Inwoners > Nieuws > Adieu Eemsmond! In beeld!

Adieu Eemsmond! In beeld! (01-02-2018)

RSS
Dit item is verlopen op 01-03-2018.

Wat is uw mooiste foto van de gemeente Eemsmond? Was het een stevige winter waarin er flink geschaatst kon worden, die ene keer Koninginnedag of misschien wel een prachtige tuin in bloei in het voorjaar.

De gemeente Eemsmond wil die foto’s graag gebruiken voor een mooie fotocollage. En die collage willen we ophangen op een prominente plek in het gemeentehuis. Op deze manier willen we de herinneringen aan de gemeente Eemsmond levend houden en de makers van de foto’s in het zonnetje zetten.

Dus blader uw fotoalbums door, kies uw mooiste foto(‘s) uit en stuur ze op! Dan zorgen wij ervoor dat ze een mooi plekje krijgen.

Verder horen we graag waarom u juist voor deze foto heeft gekozen. Wat is er nu zo bijzonder dat deze in de collage opgenomen moet worden?

Let op! De foto’s zijn in bruikleen, dus na afloop krijgt u ze weer terug.

Praktisch

Tot 1 maart aanstaande kunt u uw foto(‘s) aanleveren. Dit kan t.a.v. mevrouw M. van Berkum via Postbus 11, 9980AA in Uithuizen. Belangrijk is dat u uw Naam, adres, postcode en woonplaats vermeldt, dan kunnen we na afloop de foto weer terugsturen.