Home > Inwoners > Nieuws > Aanbestedingskalender geactualiseerd

Aanbestedingskalender geactualiseerd (09-10-2018)

De BMWE-gemeenten en Werkplein Ability heeft haar Aanbestedingskalender - die voor het laatst begin juli is gepubliceerd - vernieuwd. Het is de laatste gezamenlijke Aanbestedingskalender van BMWE-gemeenten en Werkplein Ability in 2018. Met ingang van 1 januari 2019, dus met de start van de nieuwe gemeente Het Hogeland , ontstaat formeel een nieuwe Aanbestedende Dienst. De naam van de kalender zal dan wijzigen in Aanbestedingskalender Het Hogeland.

Met de publicatie van een Aanbestedingskalender geven de gemeenten inzicht in de op het moment van publicatie verwachte aanbestedingen t/m 2021. Op die manier kunt u als ondernemer daar tijdig kennis van nemen. De gepubliceerde Aanbestedingskalender dient als een prognose. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Publicatie van Nationale en Europese aanbestedingsprocedures vindt plaats via Tenderned.

De actuele aanbestedingskalender (PDF)

TenderNed

Inhoudelijke informatie over Europese en Nationale aanbestedingen publiceren de gemeenten op TenderNed. TenderNed is een online marktplein waar aanbestedende diensten en ondernemingen elkaar vinden. Ondernemers kunnen een gratis account aanmaken op TenderNed. Daarbij bestaat dan de mogelijkheid om automatische meldingen in te stellen voor nieuw aangekondigde en nieuw gepubliceerde aanbestedingen.www.tenderned.nl