Home > Inwoners > Nieuws

• Volgende week proeven met afval sorteren

(19-10-2017)

In de gemeente Eemsmond worden in de week van 23 oktober afvalsorteerproeven gehouden. Met deze proeven analyseren we of er nog veel afval in het restafval terecht komt dat er niet in thuis hoort, zoals bijvoorbeeld glas en papier.

• Oproep aan booteigenaren binnenhaven Usquert

(19-10-2017)

Om de haven te kunnen aanpakken wil de gemeente samen met Dorpsbelangen Usquert graag in contact komen met de eigenaren van de boten die momenteel in de haven liggen.

• Herindelingswebsite BMWE live

(17-10-2017)

Vanaf vandaag kunt u voor alle informatie over de herindeling van de gemeenten Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond terecht op de vandaag gelanceerde herindelingswebsite.

• Vraag een ontheffing vreugdevuur op tijd aan

(12-10-2017)

Wilt u een vreugdevuur tijdens de jaarwisseling organiseren? Vraag dan voor maandag 6 november 2017 een ontheffing daarvoor aan. Hiermee heeft de gemeente voldoende tijd om een goede afweging te maken.

• Waar in mijn buurt staat een bladkorf?

(05-10-2017)

Op de volgende plaatsen worden bladkorven geplaatst waar u uw bladeren kwijt kunt.