Home > Bestuur > College > Verslagen dorpenronde 2015

Verslagen dorpenronde 2015

Het college is begin 2015 op bezoek geweest bij de besturen dorpsbelangen van de dorpen in Eemsmond. De werkbezoeken hebben als doel om de contacten met de dorpen weer aan te halen. De verslagen van deze dorpenronde kunt u op deze pagina downloaden

Dorpenronde "nieuwe stijl"

In plaats van avonden te organiseren waarop inwoners hun inbreng konden leveren, is er gericht met de besturen van de aanwezige dorpsbelangenverenigingen gesproken. Dit met het idee om vooral op te halen wat leeft er in het dorp en om de dorpsbelangen een functie als spreekbuis te geven namens de dorpen. Voorafgaand aan de gesprekken is de besturen gevraagd om vanuit het dorp onderwerpen te verzamelen. Tijdens de bijeenkomsten was er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Afspraken en acties

De verslagen en actielijsten van deze bijeenkomsten zijn geaccordeerd door het college en de besturen dorpsbelangen. Vervolgens zijn de afspraken verzameld in een interne actielijst, welke in de organsatie is uitgezet. Per actie is ook een uitvoeringstermijn aangegeven.

Verslagen downloaden